Numerology Store    Download  Video    Forum


Go Back   Five12.net -- Online Forum for the Numerology Music Sequencer > Five12 > Five12 News

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-27-2012, 11:07 PM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,347
Default Numerology 3.2 Build 64

SE: http://www.five12.com/NumerologySE-3.2-Build64.dmg
Pro: http://www.five12.com/NumerologyPro-3.2-Build64.dmg

Release Notes:
Numerology 3.2 Build 64

- Launchpad & The Plugins : fixed an issue that could cause the launchpad display to get corrupted when using several instancs of the N3 VST or AU.

- Added proper routing support for the Melda Productions Vocoder

- Fixed a problem with the N3 VST and Cubase.

- The slew control in the AudioDelay now has a more useful range.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-28-2012, 01:00 AM
TwoToneshuzz TwoToneshuzz is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Copenhagen
Posts: 815
Default

Thanks for these fixes!


Wade
Reply With Quote
  #3  
Old 09-28-2012, 06:23 AM
amsonx's Avatar
amsonx amsonx is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Santiago de Compostela, Galiza, Genova ,Italy
Posts: 370
Default

Thanks for the update Jim
__________________
DSI Mopho,Electribe Er-1 - Korg M3R - Korg wavestation A/D - Roland R8 Mk II - Korg A2 -Korg DSS1 - Korg Padkontrol - BCR 2000 - Novation Nocturne - some A100 modules- Numerology - Ableton live 6- Reaktor

http://www.quartzvisuals.com
http://dennisippolito.it
Reply With Quote
  #4  
Old 09-28-2012, 06:36 AM
Two Soldiers Two Soldiers is offline
Numerologist
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 73
Default

Much appreciated as always. Thanks Jim
Reply With Quote
  #5  
Old 10-02-2012, 11:11 AM
rexlapin rexlapin is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 149
Default

Thanks for the update Jim. I just purchased MVocoder
and it will be great to be able to use it in Numerology!
edit:
When I add the Vocoder I am only seeing one audio input
and one output. I was thinking there should be two inputs.
Am I missing something?
edit2:
When I tried this at work earlier today, I could only see
one audio input, but now at home I am seeing two!
I'll have to check tomorrow and see if I can make sense
of it, but for now I am very happy to have the two inputs.
In order to route the audio properly would I insert the
Vocoder in one stack and then route audio from another
stack or other input with the Audio Inputs/Busses?

Last edited by rexlapin; 10-02-2012 at 09:02 PM.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-03-2012, 04:33 PM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,347
Default

Quote:
Originally Posted by rexlapin View Post
Thanks for the update Jim. I just purchased MVocoder
and it will be great to be able to use it in Numerology!
edit:
When I add the Vocoder I am only seeing one audio input
and one output. I was thinking there should be two inputs.
Am I missing something?
edit2:
When I tried this at work earlier today, I could only see
one audio input, but now at home I am seeing two!
I'll have to check tomorrow and see if I can make sense
of it, but for now I am very happy to have the two inputs.
In order to route the audio properly would I insert the
Vocoder in one stack and then route audio from another
stack or other input with the Audio Inputs/Busses?
Yup!

What is probably happening on your work computer is that the earlier version of Numerology cached the (incomplete) I/O settings for that plugin. Just throw out this file:
<your home dir>/Library/Application Support/Five12/Numerology/AuInfoCache.nmo

(On 10.7 & later, option-click the "Go" menu in Finder to get to the Library).

Cheers,
Jim
Reply With Quote
  #7  
Old 10-03-2012, 06:23 PM
rexlapin rexlapin is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 149
Default

Thanks Jim! :-)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.