Numerology Store    Download  Video    Forum


Go Back   Five12.net -- Online Forum for the Numerology Music Sequencer > Numerology > Feature Requests

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-25-2009, 05:14 AM
theau theau is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 33
Default double click for new stack

Hello all Numerologists,

I wonder if it would be a good idea to create new stacks just by double clicking on the right of the toolbar where there is the existing stack.

To make it clear, it would be like opening a new "onglet" on firefox. I double click and I have my new stack.

Hope it's clear enough...

theau
Reply With Quote
  #2  
Old 04-25-2009, 06:19 AM
jue's Avatar
jue jue is offline
Numerologist
 
Join Date: Nov 2008
Location: european outback
Posts: 645
Default

Hello,
very very nice idea theau!!

Left double click --> new stack
right click --> import stack

Left double click on existing stack --> dublicate stack
right click on existing stack --> delete stack

best
jue
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 04-25-2009, 06:28 AM
amsonx's Avatar
amsonx amsonx is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Santiago de Compostela, Galiza, Genova ,Italy
Posts: 370
Default

Very pratctical idea:
Bump +1
Reply With Quote
  #4  
Old 04-25-2009, 08:10 AM
fleskus fleskus is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Norway
Posts: 32
Default

+1
I've found myself right-clicking on the stack tab a few times in the hope of getting options like duplicate and delete. There could of course be a button with a pluss sign beside the tabs too, but i like the double-click idea.

This same concept would be nice for presets too. Alt+double-click on a preset to snapshot and alt+shift+double-click to duplicate, or something like that.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-25-2009, 11:45 AM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,372
Default

How about Apple-style '+' buttons to the right of the stack tab-bar, in conjunction with a contextual menu for duplicate and delete? I'd prefer to avoid 'hidden' key commands as they are hard to remember, and very difficult for new users to find.

The "+" button and contextual menus could also be used for adding modules.

For stack imports, I have something else in mind...

Cheers,
Jim
Reply With Quote
  #6  
Old 04-29-2009, 10:14 AM
theau theau is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 33
Red face

how about both ?
Reply With Quote
  #7  
Old 04-29-2009, 11:05 AM
jue's Avatar
jue jue is offline
Numerologist
 
Join Date: Nov 2008
Location: european outback
Posts: 645
Default

yes, only more is more!!
jue
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.